preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Rezultati natječaja

Natječaji 2017./2018.:

Gardeland (1.c, 1.e, 2.a, 2.c, 2.d, 2.f)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Alga travel agency, Spektar putovanja i Autoturist-Park d.o.o ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za dvodnevni izlet 1.c, 1.e, 2.a, 2.c, 2.d, 2.f  razreda  odabralo je ponudu putničke agencije Alga trevel agency.

Grčka (3.b,c,e, f)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Alga travel agency, Spektar putovanja i Esperanza ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za školsku ekskurziju  učenika 3.b,c,e,f razreda  odabralo je ponudu putničke agencije Spektar putovanja.

Toscana (2.b, 2.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Alga travel agency i Spektar putovanja ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. Roditeljski sastanak bit će održan 20.02.2018. u 18,15 sati.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet učenika  2.b i 2.e razreda (put u Toscanu) odabralo je ponudu putničke agencije Spektar putovanja.

Južna Toscana (1.a,1.b)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude utvrdilo je da su ponude agencija Autoturist-Park d.o.o. i Alga Trevel Agency ispunile propisane uvjete i imaju potpunu dokumentaciju te su time ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet učenika 1.a i 1.b razreda  odabralo je ponudu putničke agencije Autoturist-Park d.o.o.

SARDINIJA (3.a, 3.d)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, pristigla je jedna ponuda za navedeni izlet te je Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo da je agencija Autoturist-Park d.o.o ostvarila pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencija će biti obaviještena elektroničkom poštom.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za višednevnu izvanučioničku nastavu učenika 3.a i 3.d razreda odabralo je ponudu putničke agencije Autorutist-Park d.o.o.

 

PRAG (4.b, c, d, e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Alga travel agency, Spektar putovanja i Presečki grupa d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet učenika  4.b, c, d, e razreda (put u Prag) odabralo je ponudu putničke agencije Alga.

 

Budimpešta (1.a, 1.b, 3.d)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Autoturist Park d.o.o., Spektar putovanja i Punim jedrima j.d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

 

Natječaji 2016./2017. :

Budimpešta (2.d, 4.a, 4.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude utvrdilo je da su ponude agencija APP d.d.,  Spektar putovanja i Blagec turist  ispunile propisane uvjete i imaju potpunu dokumentaciju te su time ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet  učenika 2.d, 4.a i 4.e razreda (put u Budimpeštu) odabralo je ponudu putničke agencije APP d.d.

 

Prag (1.a, 1.b, 1.d, 4.b)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Speranza,  Spektar putovanja i Eko Libertas ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene.

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet učenika 1.a, 1.b, 1.d i 4.b razreda (put u Prag) odabralo je ponudu putničke agencije Speranza.

 

Portugal (3.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Speranza i Spektar putovanja ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

Na temelju članka 14., stavka 8. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (“Narodne novine” 67/14, 81/15), odlukom Povjerenstva za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude u okviru organizacije školske ekskurzije 3.e razreda poništava se javni poziv 4/2016. 

 

Španjolska (3.a, 3.b, 3.c, 3.d)

Na temelju članka 14., stavka 8. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole (“Narodne novine” 67/14, 81/15), odlukom Povjerenstva za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude u okviru organizacije školske ekskurzije 3.a, 3.b, 3.c i 3.d razreda poništava se javni poziv 3/2016. 

 

Cinque Terre (2.d, 4.a, 4.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Autoturist - Park d.o.o., Galileo travel  i Spektar putovanja ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet  učenika 2.d, 4.a i 4.e razreda (Cinque Terre; ponuda br. 5 - 2016/2017) odabralo je ponudu putničke agencije Autoturist - Park d.o.o.

 

Prag (1.c, 1.e, 1.f)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Alga travel agency, Galileo travel i Spektar putovanja ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet učenika 1.c, 1.e i 1.f razreda (put u Prag - ponuda br. 6 - 2016/2017) odabralo je ponudu putničke agencije Alga travel.

 

Prag (2.b, 2.c, 2.f)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Presečki grupa d.o.o., Spektar putovanja d.o.o. i Alga travel agency ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet  učenika 2.b, 2.c i 2.f razreda (Prag; ponuda br. 7 - 2016/2017) odabralo je ponudu putničke agencije Spektar putovanja d.o.o.

 

Bratislava (2.a, 2.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Autoturist - Park d.o.o., Panturist i Spektar putovanja d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za trodnevni izlet učenika 2.a i 2.e razreda (Bratislava; ponuda br. 8 - 2016/2017) odabralo je ponudu putničke agencije Spektar putovanja.

 

 

Portugal (3.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Speranza i Spektar putovanja ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude za višednevnu izvanučioničku nastavu učenika 3.e razreda (Portugal; ponuda br. 9 - 2016/2017) odabralo je ponudu putničke agencije Spektar putovanja.

 

 

Španjolska (3.a, 3.b, 3.c, 3.d)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, od pristiglih ponuda za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude agencija Speranza i Spektar putovanja ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O navedenom agencije će biti pismeno obaviještene. 

Na roditeljskom sastanku 3.a, 3.b, 3.c i 3.d razreda održanom u petak 10.ožujka 2017.g. izabrana je ponuda turističke agencije Speranza (Španjolska, Barcelona, Calella, autobus u polasku i zrakoplov u povratku; ponuda br. 10 - 2016/2017)

 

 

 

 

 
TražilicaKalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Forum

Korisni linkovi
Kultura

Dnevni tisak
 • LIDER
 • Jutarnji list


Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju