preskoči na sadržaj
Rezultati natječaja

Natječaji 2019./2020.:

 

Prag (2.a, 2.b, 2.c, 2.e)

Na temelju čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da je agencija koja zadovoljava uvjete Speranza d.o.o. ostvarila pravo predstavljanja ponude (Javni natječaj - broj poziva 07) na roditeljskom sastanku. Roditeljski sastanak održat će se 18. veljače 2020. u 18.15 u pjevaoni Druge ekonomske škole.

 

Beč - Bratislava - Gradišće (1.a i 1.b)

Na temelju čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude turističkih agencija Spektar putovanja i Speranza d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponuda (Javni natječaj - broj poziva 05) na roditeljskom sastanku. Roditeljski sastanak održat će se 24. siječnja 2020. u 19.15 u pjevaoni Druge ekonomske škole.

 

Grčka - Zakinthos (3.c, 3.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude turističkih agencija  Speranza d.o.o. i Spektar putovanja d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponuda na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

 

Grčka - krstarenje (3.c, 3.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da je ponuda turističke agencije  Speranza d.o.o. ostvarila pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

 

Grčka - Zakinthos (3.c, 3.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude turističkih agencija  Speranza d.o.o. i Spektar putovanja d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponuda na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

 

Grčka - krstarenje (3.c, 3.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da je ponuda turističke agencije  Speranza d.o.o. ostvarila pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

 

Povjerenstvo za provedbu javnog poziva br. 03/ šk.god. 2019./20. i 04/ šk.god. 2019./20. i izbor najpovoljnije ponude poništava Javni poziv br. 03/ šk.god. 2019./20. i 04/ šk.god. 2019./20. za prikupljanje ponuda za organizaciju višednevne izvanučioničke nastave objavljen na web stranici Škole dana 27. studenog 2019. zbog propusta u proceduri propisanoj Pravilnikom o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih djelatnosti izvan škole (NN 87/14, 81/15)

 

Beč - Bratislava - Gradišće (1.c, 1.d, 1.e, 1.f)

Na temelju čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude turističkih agencija Spektar putovanja i Speranza d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponuda (Javni natječaj - broj poziva 06) na roditeljskom sastanku. Roditeljski sastanak održat će se 21. veljače 2020. u 19 sati u pjevaoni Druge ekonomske škole.

Na roditeljskom sastanku održanom 21. veljače 2020. nakon predstavljanja agencije Spektar putovanja i Speranza d.o.o., roditelji su jednoglasno prihvatili ponudu agencije Spektar putovanja za organizaciju dvodnevne ekskurzije u Beč, Bratislavu i Gradišće.​

 

Krakow (3.a, 3.b)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude turističkih agencija Autoturist d.o.o., Gold Tours - travel agent, Speranza d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponuda na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

Na roditeljskom sastanku održanom 11.12.2019. nakon predstavljanja agencije Speranza d.o.o., Gold Tours - travel agent, Autoturist d.o.o., roditelji su jednoglasno prihvatili ponudu agencije Autoturist d.o.o. za organizaciju trodnevne ekskurzije u Krakow.​

 

Grčka - Zakinthos (3.a, 3.b, 3.d)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet, povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude turističkih agencija Alga-travel agency, Speranza d.o.o. i Spektar putovanja d.o.o. ostvarile pravo predstavljanja ponuda na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

Na roditeljskom sastanku održanom 11.12.2019. nakon predstavljanja agencije Speranza d.o.o., Spektar putovanja d.o.o. i Alga-travel agency (koji nisu održali prezentaciju), roditelji su jednoglasno prihvatili ponudu agencije Spektar putovanja d.o.o. za organizaciju maturalnog putovanja u Grčku.​

 

Natječaji 2018./2019.:

 
Španjolska - Andaluzija (3.a, 3.d, 3.f)
 
Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet pristigla je ponuda turističke agencije Speranza za koju je Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo da je ostvarila pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencija će biti obaviještena elektroničkom poštom.
 
Na roditeljskom sastanku održanom 15.1.2019. nakon predstavljanja agencije Speranza d.o.o., roditelji su jednoglasno prihvatili ponudu agencije  za organizaciju maturalnog putovanja u Andaluziju.
 
Munchen - Dvorci Bavarske (1.a, 1.b, 1.c, 1.d, 1.e)
 
Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet  Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da je ponuda turističke agencije Spektar ostvarila pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencija će biti obaviještena elektroničkom poštom.
 

Na roditeljskom sastanku održanom 18.2.2019. nakon predstavljanja agencije Spektar d.o.o., roditelji su jednoglasno prihvatili ponudu agencije Spektar d.o.o. za organizaciju trodnevne ekskurzije u Munchen.

 

Sarajevo - Mostar - Međugorje (4.b, 4.c, 4.e, 4.f)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet  Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su ponude turističke agencije Spektar i Alga ostvarile pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku koji će se održati u ponedjeljak 18.02.2019. u 18:20h u prostorijama škole. O terminu roditeljskoga sastanka agencija će biti obaviještena elektroničkom poštom.

Na roditeljskom sastanku održanom 18.2.2019. nakon predstavljanja agencija, većina roditelja dala je svoj glas agenciji Spektar putovanja za organizaciju trodnevne ekskurzije u Sarajevo-Mostar-Međugorje.

Prag (2.a,2.b,4.a)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet  Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su  ponude turističkih agencija Alga d.o.o., Autoturist d.o.o. i Spektar d.o.o.  ostvarili pravo predstavljanja ponuda na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije su  obaviještene elektroničkom poštom.

Na roditeljskom sastanku održanom 18.2.2019. nakon predstavljanja agencija, većina roditelja dala je svoj glas agenciji Autoturist d.o.o. za organizaciju trodnevne ekskurzije u Prag.

Toscana (2.c,2.e)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet  Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su  ponude turističkih agencija Alga d.o.o. i Spektar d.o.o.  ostvarili pravo predstavljanja ponuda na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencije će biti obaviještene elektroničkom poštom.

Na roditeljskom sastanku održanom 19.2.2019. nakon predstavljanja agencija, većina roditelja dala je svoj glas agenciji Spektar putovanja za organizaciju trodnevne ekskurzije u Toscanu.

 

Španjolska - Barcelona (3.b, 3.c, 3.e, 3.f )

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet  Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je da su  ponude turističkih agencija Alga d.o.o., Speranza d.o.o. i Spektar d.o.o.  ostvarili pravo predstavljanja ponuda na roditeljskom sastanku. Roditeljski sastanak za navedene razrede će se održati  20.02.2019., u srijedu u 19.15. O terminu roditeljskoga sastanka agencije su  obaviještene elektroničkom poštom.

Na roditeljskom sastanku održanom 20.2.2019. nakon predstavljanja agencija, većina roditelja dala je svoj glas agenciji Speranza d.o.o. za organizaciju maturalnog putovanja u Barcelonu.

 

Venecija- Murano- Burano (2.d)

Temeljem čl. 14. i 15. Pravilnika o izvođenju izleta, ekskurzija i drugih odgojno-obrazovnih aktivnosti izvan škole, za navedeni izlet Povjerenstvo za provedbu javnog poziva i izbor najpovoljnije ponude odlučilo je prihvatiti jedinu pristiglu ponudu i to turističke agencije Spektar d.o.o., koja je i ostvarila pravo predstavljanja ponude na roditeljskom sastanku. O terminu roditeljskoga sastanka agencija će biti obaviještena elektroničkom poštom.

Na roditeljskom sastanku održanom 04.02.2019. nakon predstavljanja agencije i programa, roditelji su jednoglasno odlučili da njihova djeca na izvanučioničku nastavu idu u organizaciji agencije Spektar d.o.o. 

 

 

 

 

 

 

 
TražilicaKalendar
« Lipanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događajiKorisni linkovi
preskoči na navigaciju